Varför spela Satellite Pokerturneringar?


Har du sett pokerstjärnor slåss om poker championship på TV? Tror att pokerturneringar är bara för penningstarka pokerproffs? Detta är kan visa sig vara osant.
Om du har hört talas om framgång för 2003 World Series of Poker mästare, Chris Moneymaker, då vet du att du kan spela på stora dessa turneringar med fraktion av anmälningsavgiften.
Det kan hjälpa att veta att poker turneringen finalen, vilket är Texas Hold’em har ett inköp på $ 10.000.
Men i fallet med Chris Moneymaker, kunde han komma in i spelet med endast $ 40.
Detta är på grund av satellitturneringar. Nu, om du har hört talas om den här historien, då vill du förmodligen veta mer information om satellitturneringar.
I den här artikeln kommer vi att diskutera varför du ska spela satellitspel. Längs vägen kommer du att hitta sätt att hitta satelliter och därmed få tillträde till verkliga pokerturneringar.
Satellitturneringar är den väg som Chris Moneymaker 2003 WSOP Champion och Greg Raymer 2004 WSOP Champion tog när de vann VM.
Bortsett från inträde till regelbundna evenemang av pokerturneringar, spelar på satellit pokerspel är också ett sätt att lära sig hur det är att spela mot proffsen i dessa händelser.
Det finns många typer av turneringar, alltså förberedelse för dessa turneringar bör vara på plats om du vill spela på turneringar senare. Att spela på turneringar kommer att förbereda dig och kan även få dig inträde. Om inte, är inget problem eftersom erfarenheten du samlat från satelliten pokerturnering säker på att vara tillräckligt bra.

Titta på den här videon:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *