vinnande Blackjack


Jag började att göra blackjack när jag var 23, en lång tid sedan. Behandlar var inte det lättaste jobb, men det gav mig ett annat perspektiv på hur människor reagerar när det pengar var på linjen. Det gjorde mig en mycket bättre också. Det skrämde mig att se hur illa de flesta människor spelar det här spelet, det är inte rocket science. Ändå spelare efter spelare skulle förlora det pengar på mitt bord genom att göra monumentala misstag. Jag bara insåg senare när jag började spela varför folk gjort dessa misstag.
Följande är ett litet utdrag från “Hur att tjäna extra pengar spela Blackjack”. Detta är ett steg för steg guide till att förstå och spela blackjack för att vinna.
Grunderna i Blackjack
Föremålet för blackjack
Liksom många andra casino kortspel ditt mål är att slå dealern. Efter dealern har behandlat en rad kort till spelarna och sig själv, om summan av din hand är större än återförsäljarna utan att överskrida tjugoett, vinner du. Även om det finns många varianter av detta fantastiska spel, gäller denna regel ändras inte. Om dealern och någon av spelarna har samma totala efter en hand har slutförts resultatet kallas en push (inte en vinst och inte en förlust).
spela Blackjack
Alla kort från 9:58 har ett värde som är lika med numret på kortet. Alla klädda kort, det vill säga, knektar, damer och kungar har ett värde av tio. Ess har ett värde av antingen en eller elva. Till exempel, om du behandlas en drottning och en nio din totala är nitton, om du behandlas ett ess och en åtta din totala är antingen nio eller nitton. Om du får ett ess och alla kort värde av tio du har en blackjack som slår alla andra händer utom en. Det är om dealern har en, i vilket fall resultatet är en push, vilket resulterar i slutet av handen och en ny hand delas ut.

Intressant video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *