World Poker Tour – evenemangets betydelse för utvecklingen av Poker


För några decennier sedan var det många människor inte vet vilken typ av spel poker är men nu historien har förändrats en hel del. Vid ankomsten av det tjugoförsta århundradet, kom WPT i existens .. Detta är ett program som fungerar som ett medel för en serie av pokerevenemang, främst i USA. Med sex år i livet, fram till nu, har det blivit en het favorit program.
Begreppet WPT ades i Amerika, genom Steven Lipscomb. Tidigare känd TV-producent han har sedan dess blivit mycket engagerade med att köra WPT och är nu VD för WPT Enterprises .. WPT är i grunden en rad världsomspännande pokerturneringar. De flesta av världens professionella spelare är en del av den här turen. För närvarande är det ett av de mest kända tv-program och är värd Mike Sexton och Vince Van Patten. I juli 2008, har Amanda Leatherman (pokerspelare och reporter) anlitats för att vara värd för “live uppdateringar”. Några av världens största kasinon och pokerrum är bland sponsorerna av WPT.
Du kan kolla in kommande turneringar, vinnarna i de senaste turneringarna, villkoren för deltagande, statistik från WPT sedan 2002, sponsorer och de pokerproffs på den officiella hemsidan. Webbplatsen driver också sin egen online pokerrum. Nu kan du också titta på WPT på din mobil. Så, om du har spelat poker under en längre tid då kanske det är dags att prova ut turneringen och spela med pokerproffs. Följ WPT på egen risk – det kan vara mycket beroendeframkallande.

Om den video:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *